Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546

Related Posts

Blog

sprej za oči

Sprej za oči za alergije

Alergije su svakodnevna pojava današnjice. U poslednjih 30 godina se pojavljuje sve veći broj ljudi obolelih od alergije. Stručnjaci procenjuju da 30-40% svetskog stanovništva boluje od jedne ili više alergija, te se alergije smatraju bolešću modernog doba. Sprej za oči može olakšati vaše simptome.

Studije ukazuju na porast alergija u narednim decenijama usled globalnog zagrevanja, koje utiče da sezona cvetanja određenih biljaka, a uz to i sezona alergija, traje čak od februara do novembra.

Jedna od reakcija našeg imunološkog sistema je prekomerno suzenje i svrab očiju, koji nam izazivaju mnoštvo problema u svakodnevnici. Na tržištu postoji više preparata za prevenciju alergije oka. Jedan od njih je i sprej za oči.
Potpuno prirodan preparat na bazi crne koprive može da Vam pomogne da se izbavite od nevolja ovog leta. Počnite na vreme, ne dajte alergiji da ometa Vaše aktivnosti!

Šta sadrži Lertal sprej za oči?

Pored suvog ekstrakta semena crne koprive (Perilla), Lertal sprej za alergiju u sebi sadrži i hijaluronsku kiselinu i lipozome. Hijaluronska kiselina osigurava brzo dejstvo na simptome alergija, i omogućava bolju hidrataciju oka, dok lipozomi obnavljaju lipidni sloj suznog filma.

Zbog svojih osobina Lertal sprej umiruje, osvežava i vlaži suve, iritirane i crvene oči, te se primenjuje i kao dopuna antihistaminske terapije. Klinički dokazana efikasnost je dodatna osobina Lertal spreja.
Jedan od glavnih razloga da počnete da koristite Lertal sprej protiv alergije je brzo rešavanje problema alergijskog konjuktivitisa, suvih, iziritiranih i crvenih očiju.

Lertal sprej mogu da koriste kako odrasli, tako i deca zbog njegovih prirodnih sastojaka i efikasnosti u otklanjanju tegoba.

Način za korištenje spreja je veoma jednostavan: dovoljno je približiti bočicu spreja na 10cm od oka i tri do četiri puta dnevno naprskati na zatvoreno oko. I to je sve!

Lertal sprej protiv alergije možete naći u najbližoj apoteci. U slučaju da ga trenutno nema u apoteci, možete zamoliti Vašeg apotekara da naruči sprej. Osim toga, Lertal sprej možete poručiti i onlajn u apotekama: Oaza zdravlja, Galenpharm, Dr. Max, Lora apoteka, Lilly drogerie. Takođe, možete da nas kontaktirate putem onlajn kontakt forme na sajtu, naši apotekari će Vam biti na usluzi u najkraćem mogućem roku.