Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546

Related Posts

Blog

sprej za oči

5 razloga zašto da izaberete Lertal sprej za oči protiv alergije

Da li se i vi borite sa simptomima alegije i  očnog konjunktivitisa? Osećaj pečenja, “pesak u očima”, crvenilo, suzenje očiju, neizdrživ svrab oka, bolni i natečeni kapci svaki dan pretvaraju u borbu sa alergenima i otežavaju vaš život.

Ako ste pokušali da izbegnete izloženost faktorima koji pogoršavaju vaše zdravstveno stanje, redovno provetravali prostorije, vodili računa o higijeni i koristili prečišćivače vazduha, ali bez uspeha, vreme je da probate Lertal sprej za alergiju.

Lertal sprej je savršeno bezbedan, prirodan preparat koji svojim višestrukim delovanjem pomaže brzom i efikasnom uklanjanju simptoma alergije oka (alergijski konjuktivitis) i daje vam šansu da uživate u dnevnim aktivnostima bez teških i upornih tegoba koje izazivaju alergeni.

Sprej za alergiju

Zbog čega je Lertal sprej za oči za alergiju nezamenljiv u borbi sa simptomima očnog konjunktivitisa?

1. Potpuno je bezbedan za upotrebu kod dece, trudnica i odraslih

Lertal sprej je po svom sastavu idealna kombinacija prirodnih sastojaka, lekovite perile (suvi ekstrakt semena crne koprive) i hijaluronske kiseline koji pomažu kod momentalnog eleminisanja tegoba alergije oka. Bezbedno ga možete koristiti za vreme trudnoće, dok će mališanima pomoći da uživaju u igri napolju bez ikakvih problema.

2. Efikasno pomaže kod ublažavanja i eliminacije simptoma alergijskog konjuktivitisa

Kliničke studije potvrdile su učinkovitost Lertal spreja da uspešno umiruje, osvežava i vlaži suve, iritirane i crvene oči. Oftalmološka ispitivanja dokazuju njegovu snagu da istog trenutka otkloni tegobe izazvane alergijom.

3. Laka i jednostavna primena

Sprej se nanosi brzo i lako što je posebno važno kod terapije za decu. Dovoljno je da zatvoreno oko naprskate sprejem sa male udaljenosti, nekoliko puta u toku dana, da osetite trenutno olakšanje i vratite se svojim obavezama.

Zbog svog praktičnog pakovanja, sprej vam uvek može biti pri ruci da biste u kratkom roku sanirali eventualne simptome.

4. Ne izaziva zavisnost i nema neželjene efekte

Možete biti potpuno sigurni da upotreba Lertal spreja neće izazvati bilo kakve neželjene posledice po vaše zdravlje jer je prirodan.

5. Deluje na više simptoma istovremeno

Sa kojim god simptomima da se borite, zbog sinergističkog delovanja tri prirodna jedinjenja u svom sastavu, Lertal sprej se uspešno može koristiti da sanira upalu oka, alergijski konjunktivitis, alergijski rinitis (upala sluznice nosnih šupljina), a koristi se i kao dopuna antihistaminske terapije.

Sada možete ublažiti i eliminisati probleme izazvane očnom alergijom na prirodan, efikasan i jednostavan način.

Autor: Monika Stefanović