Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546

Related Posts

Blog

Održan prvi akreditovani simpozijum o alergijama i alergijskom rinitisu

U subotu 11. septembra u TC Ušće organizovan je prvi akreditovani simpozijum kao rezultat uspešne saradnje lekara i Udruženja pacijenata Alergija i ja. Simpozijum je bio namenjen kako stručnoj javnosti tako i pacijentima, a sve sa zajedničkim ciljem da se podigne svest o ozbiljnosti i težini problema sa kojima se suočavaju osobe sa alergijama.

U skladu sa epidemiološkim merama, predavanjima je prisustvovalo oko 50 lekara (pedijatara, alergologa, otorinolaringologa, pulmologa, dermatologa) i farmaceuta.

Cela jedna sesija ovog sastanka bila je posvećena alergijama i alergijskom rinitisu. O alergijskom rinitisu govorila je Dr Katarina Stanković (pedijatar/otorinolaringolog) dok je o imuno terapiji inhalatornih alergena govorila Dr Gordana Petrović, (pedijatar/imunolog/alergolog).

Veliku pažnju privuklo je izlaganje Dr Zorice Zatežić Čelper (pedijatar/alergolog) koja je govorila o upotrebi prirodnih preparata i prevenciji i lečenju alergijskog rinitisa. Doktorka se naročito osvrnula na lična iskustva sa Lertalom u lečenju ovog problema kod dece.

Dr Zorica Zatežić Čelper

Dr Gordana Petrović

Dr Katarina Stanković

Na simpozijumu je istaknut značaj borbe protiv alergija.

Tom prilikom smo takodje razgovarali o doprinosu Lertala u smanjenju i ublažavanju simptoma alergija.

Tablete ili sprej za oči, pomažu normalnom funkcionisanju imunog sistema i povećavaju odbrambene sposobnosti organizma. Prednost Lertala je u u tome što pomoću prirodnih sastojaka, omogućava olakšanje alergijskog rinitisa bez neželjenih efekata.