Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546

Related Posts

Blog

sprej za oči za alergije

Kako Vam sprej za oči za alergije može pomoći?

Uživajte u toplom danima bez alergija i iritacija – Lertal sprej za oči za alergije je pravo rešenje za vas!

Koliko puta Vam se dogodilo da ste morali da odložite omiljene aktivnosti usled iritacija zbog alergije?
Čak iako niste dozvoljavali alergiji da utiče na Vaše planove, sigurno je da niste bili u svom najboljem raspoloženju. Alergijama možda ne možemo da stanemo na kraj zauvek ali postoje preparati koji mogu da utiču da se osećamo dobro u svojoj koži čak i kada nevidljiva neman napadne – Lertal sprej za oči za alergije je jedan od njih!

Uticaj alergije na oko i rešenje

Postoje različite vrste alergijskih simptoma koji nisu nimalo prijatni, poput kijanja, curenja nosa, iritacije kože a jedan od najčešćih su crvene i suve oči. Alergije oko očiju poznate su kao i alergijski konjunktivitis koji nastaje kada imuni sistem identifikuje bezopasnu supstancu kao alergen. Pored crvenila, mogu se javiti otok i svrab. Rešenje za iritaciju oka, pored izbegavanja kontakta sa alergenima, je upotreba prirodnih sredstava koja imaju blagotvoran uticaj i smiruju iziritirano oko. Najvažnija odlika Lertal spreja za oči za alergije je njegov prirodni sastav, što ga čini bezbednim za korišćenje kako kod odraslih tako i kod dece. Nakon korišćenja Lertal spreja dobićete trenutni osećaj olakšanja i povlačenja simptoma iritacije.

Šta je tačno Lertal sprej za oči za alergije i kako se koristi?

Imajući u vidu da je tržište preplavljeno različitim sredstvima za olakšavanje alergijskih tegoba jako je važno izabrati preparat koji će na zdrav način pomoći u borbi protiv alergija očiju. Lertal sprej za oči za alergije sadrži suvi ekstrakt semena crne koprive, hijaluronsku kiselinu i lipozome što je dobitna kombinacija koja vraća vlažnost očiju, neutrališe svrab i postepeno smanjuje crvenilo.
Kako bi učinkovitost bila na najvećem nivou, korišćenje spreja se preporučuje neposredno pre nastanka prvih simptoma alergije.
Upotreba Lertal spreja je vrlo jednostavna – bočicu udaljite na 10 cm od oka i prskajte 3-4 puta dnevno na zatvoreno oko.

Kako smo već rekli, možda ne možemo trajno izlečiti alergiju ali možemo učiniti da što manje budemo pod njenim uticajem. Nemojte menjati planove ili manje uživati u lepim trenucima zbog alergijskih simptoma koji su lako sprečivi – uz redovnu upotrebu Lertal spreja za oči za alergije možete sa sigurnošću gledati napred, čak i u sezoni alergija.